12.06/2015

Tjenare! Länge sedan ja gjorde en uppdatering nu men ska försöka bättra mig i framtiden.

Veckorna flyger förbi hör i Cali och så gör även mina träningspass och tävlingsdagar, förra helgen var det dags för mitt andra race i transworld west coast open serie.

Vi anlände tidigt till milestone mx park som är en otroligt fin anläggning och en utav mina favorit banor här i krokarna, det var riktigt soligt och banan var i kanon skick så jag hade höga förväntningar på denna dag,

Jag anmälde mig i två klasser, open non pro och 450 B. Jag hade en okej tävlingsdag men mycket kunde ha vart bättre men även sämre så det är som vanligt bara att köra ner huvudet och träna vidare, jag vart iallafall 5-6-6 i mina tre första heat efter riktigt intensiva heat på en relativt liten men snabb bana. I det fjärde heatet fick ja ett riktigt bra utsläpp från start grinden och trodde nog att ja skulle kunna va först ut ur första böj, men jag vet inte vad som hände men troligtvis bromsade jag för hårt och aggressivt på den nyvattnade och hala jordbanan så jag gick i backen med en jäkla smäll. Jag hade tur och kunde köra därifrån efter en kortare stund med en sne cykel och ömmande kropp, inte mycket att göra åt det heatet men ändå glad att klara mig så lindrigt undan.

Jag fick vila några dagar efter vurpan men har nu tränat två dar i rad och det börjar verkligen lossna, känns sjukt bra på cykeln och motivationen är sky hög som vanligt!!

Blir en tävlings fri helg nu men siktar på att tröna hårt och ladda inför tävling om 9 dagar och då siktar vi på stabila top 5 placeringar!!

För lite tätare uppdateringar kolla in min instagram som ni hittar under fliken “contacts”.